dressuur-, africhtings- en pensionstal

Over Ons

Mijn naam is Harriet van Sleen. Ik ben getrouwd met Meine en wij hebben samen een dochter, Nicole, en een zoon , Sven. Vanaf 2000 wonen wij in Tijnje en vanaf die tijd hebben wij hier ook paarden gehad.

Begonnen met een stal waarin we acht paarden konden stallen en na een aantal jaren uit ons jasje gegroeid en nog eens vier stallen bijgebouwd waardoor er nu ruimte is voor twaalf paarden en of pony’s.

Ik run de kleinschalige dressuur,-africhtings,en-pensionstalling zo goed als alleen. Meine springt wel bij met hand en span diensten maar is voor de rest als loonwerker van huis.

Mijn verleden met paarden gaat al verder terug net als met de meeste meisjes al op redelijk jonge leeftijd begonnen met een verzorgpony en daarna nog een en daarna nog meer.

De eerste wedstrijd ervaring deed ik op met Roy. Half fries half arabier. Daarna heb ik meerdere paarden, ook voor eigenaren, uitgebracht met tot nu toe als hoogste klasse de M2 met mijn eigen merrie. Ook de IBOP en de friezencompetitie zijn mij niet onbekend.

Tussen door heb ik drie O.R.U.N cursussen met goed gevolg afgelegd.

Tot 2016 heb ik lesgegeven bij  rijvereniging de Boarnruters in Gersloot en daarvoor heb ik ervaring opgedaan op manege RCA in Appelscha, rijvereniging Survento in Surhuisterveen , rijvereniging de Marruters uit Eastermar en nog een aantal invallessen bij de Deelenruiters ook in Gersloot.

Ook als prive instructrice  ben ik regelmatig in de rijbaan te vinden.

Er zijn al vele jonge paarden de revue gepasseerd wat betreft het africhten. De hoofd moot bestond uit friezen maar ook kwpn-ers, irish-cobs, fjorden en welshpony’s hebben bij ons de eerste beginselen geleerd.

Welkom op onze site ik hoop dat u de informatie vindt die u zoekt en anders nodig ik u van harte uit om te bellen of mailen.

Met hartelijke groet Harriet van Sleen